Optični senzorji - ELMED

Sistem, ki lahko samodejno zazna smer krivulje vožnje na koncu vrste dreves. Sistem Opti-Drive nato izklopi šobni venec, ni v smeri drevesne linije in zato ne sme biti aktiviran. Tako uporabniku bo več potrebno ročno prestavljanje stikal za vklop izklop šobnih vencev pri zavijanju novo vrsto. Oba optična senzorja OPD-01, sta nameščena obeh straneh sprednji strani pršilnika delujeta neprekinjeno vklopita ali izklopita šobne vence, ko pršilnik obrne naslednjo vrsto dreves. Optične senzorje OPD-01 je mogoče povezati z dodatnim vezjem LEX-04 neposredno Elmed- krmilnik SPG-20. Možno tudi naknadna vgradnja sistema obstoječi SPG-20 LEX-04. Senzorji njihova elektronika so nameščeni vodoodpornem plastičnem ohišju s tem idealni trajno uporabo prostem kmetijske&

Angleški
EN
 
Nemški
DE
 
Hrvaški
HR
 
Madžarski
HU
 
Poljski
PL
 
Ruski
RU
 
Španski
ES
 
Slovenski
SL
 
 
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija, T: +386 (0)2 471 60 50, 471 60 54, F: +386 (0)2 471 60 51  
 
 

Optični senzorji - ELMED

 
 
Sistem, ki lahko samodejno zazna smer krivulje vožnje na koncu vrste dreves. Sistem Opti-Drive nato samodejno izklopi šobni venec, ki ni v smeri drevesne linije in zato ne sme biti aktiviran. Tako uporabniku ne bo več potrebno ročno prestavljanje stikal za vklop in izklop šobnih vencev pri zavijanju v novo vrsto.
Oba optična senzorja OPD-01, ki sta nameščena na obeh straneh na sprednji strani pršilnika delujeta neprekinjeno in vklopita ali izklopita šobne vence, ko pršilnik obrne v naslednjo vrsto dreves.
Optične senzorje OPD-01 je mogoče povezati z dodatnim vezjem LEX-04 neposredno na Elmed- krmilnik SPG-20. Možno je tudi naknadna vgradnja sistema Opti-Drive na obstoječi krmilnik SPG-20 z dodatnim vezjem LEX-04.
Senzorji in njihova elektronika so nameščeni v vodoodpornem plastičnem ohišju in s tem idealni za trajno uporabo na prostem za kmetijske namene.