MICROFIT POWERPACK PRO

Microfit Powerpack Pro je zelo lahka škropilna naprava za kontrolirano škropljenje herbicidov po CDA (Controlled Droplet Application) postopku. Z škropilno napravo lahko škropimo pred pripravljene škropilne preparate, ali pa z vodo razredčenimi suspenzijami. škropilnica posebej primerna okoli hiš, mej, poti, ograj in vrstnih pasov v vinogradništvu sadjarstvu. Zmanjšana poraba zmanjšanje števila polnitev rezervoarja zagotavlja večjo varnost uporabnika okolico. V cenj vključen tudi 5 l rezervoar&

Angleški
EN
 
Nemški
DE
 
Hrvaški
HR
 
Madžarski
HU
 
Poljski
PL
 
Ruski
RU
 
Španski
ES
 
Slovenski
SL
 
 
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija, T: +386 (0)2 471 60 50, 471 60 54, F: +386 (0)2 471 60 51  
 

MICROFIT POWERPACK PRO

 
 
 

Microfit Powerpack Pro je zelo lahka škropilna naprava za kontrolirano škropljenje herbicidov po CDA (Controlled Droplet Application) postopku.

Z Microfit Powerpack Pro škropilno napravo lahko škropimo pred pripravljene škropilne preparate, ali pa škropimo z vodo razredčenimi suspenzijami. Škropilnica Microfit Powerpack Pro je posebej primerna za škropljenje okoli hiš, mej, poti, ograj in za škropljenje vrstnih pasov v vinogradništvu in sadjarstvu.

Zmanjšana poraba herbicidov in zmanjšanje števila polnitev rezervoarja zagotavlja večjo varnost za uporabnika in okolico.

 

V cenj je vključen tudi 5 l rezervoar in ščitnik.