Membranski električni ventili z električno regulacijo tlaka in komandami za ultrazvočne senzorje

Membranski električni ventili za 2 sekciji (odpiranje L+D) v kompletu s tlačnim filtrom in električnim regulatorjem tlaka centralnim zapornim ventilom. setu z manometrom D.100 mm na pršilniku komandno omarico displejem, ki omogoča programiranje nastavitev odpiranja leve ali desne strani pomočjo ultrazvočnih senzorjev, zaznavajo rastlino. Pri vhodu izhodu iz vrste ni potrebno vklapljati šob, ker se le te vklopijo samodejno (v kolikor so vgrajeni ultrazvočni senzorji). Na displeju prikazani delovni tlak, hitrost vožnje (opcija), površina škropljenja, število dreves Možnost enostavnega preklopa med ročnim avtomatskim delovanjem Zvočno optično opozorilo pri preseganju min/max nastavljenega delo, hitrosti (opcija - je vgrajen senzor hitrosti) Komande omogočajo avtomatsko vzdrževanje delovnega tlaka Možnost nadgradnje do 6&

Angleški
EN
 
Nemški
DE
 
Hrvaški
HR
 
Madžarski
HU
 
Poljski
PL
 
Ruski
RU
 
Španski
ES
 
Slovenski
SL
 
 
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija, T: +386 (0)2 471 60 50, 471 60 54, F: +386 (0)2 471 60 51  
 
 

Membranski električni ventili z električno regulacijo tlaka in komandami za ultrazvočne senzorje

 
 
Membranski električni ventili za 2 sekciji (odpiranje  L+D) v kompletu s tlačnim filtrom in električnim regulatorjem tlaka in centralnim zapornim ventilom. V setu z manometrom D.100 mm na pršilniku in komandno omarico z displejem, ki omogoča programiranje in nastavitev odpiranja leve ali desne strani s pomočjo ultrazvočnih senzorjev, ki zaznavajo rastlino.
  • Pri vhodu ali izhodu iz vrste ni potrebno vklapljati šob, ker se le te vklopijo samodejno (v kolikor so vgrajeni ultrazvočni senzorji).
  • Na displeju so prikazani delovni tlak, hitrost vožnje (opcija), površina škropljenja, število dreves
  • Možnost enostavnega preklopa med ročnim in avtomatskim delovanjem
  • Zvočno in optično opozorilo pri preseganju min/max nastavljenega tlaka za delo, min/max hitrosti (opcija – v kolikor je vgrajen senzor hitrosti)
  • Komande omogočajo avtomatsko vzdrževanje nastavljenega delovnega tlaka
  • Možnost nadgradnje do 6 sekcij