ZUPAN | O nas

PREDSTAVITEV IN ZGODOVINA PODJETJA ZUPAN D.O.O.

Angleški
EN
 
Nemški
DE
 
Hrvaški
HR
 
Madžarski
HU
 
Poljski
PL
 
Ruski
RU
 
Španski
ES
 
Slovenski
SL
 
 
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija, T: +386 (0)2 471 60 50, 471 60 54, F: +386 (0)2 471 60 51  
 

PREDSTAVITEV IN ZGODOVINA PODJETJA ZUPAN D.O.O.

Zupan d.o.o. je podjetje za proizvodnjo strojev in naprav za varstvo in nego rastlin najvišje kvalitete. Naša temeljna prednost je v proizvodnji strojev po meri in željah za znanega kupca. Samo na tak način proizvodnje lahko zadovoljimo potrebe najbolj zahtevnih kupcev. Izdelujemo stroje za vse vrste uporabnikov, od enostavnejših strojev za hobi uporabnike do kompleksnih strojev za profesionalne uporabnike. V želji, da izpolnimo pričakovanja vseh kupcev, nenehno stremimo k napredku. Zato v podjetju Zupan nenehno razvijamo naše stroje, da bi uporabnikom omogočili kvalitetno, udobno, varno in naravi prijazno delo.
 
Podjetje Zupan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Že v začetku je bila glavna dejavnost podjetja proizvodnja pršilnikov za sadjarstvo, vinogradništvo in hmeljarstvo. S svojimi proizvodi smo kmalu prodrli tudi na avstrijski trg, v naslednjih letih pa po zaslugi kvalitete tudi na trge Nemčije, Češke, Slovaške, Madžarske, Italije, Hrvaške, Srbije in BIH. Leta 1998 smo prvič uspešno prestali testiranje v Nemčiji pri BBA. V letu 2000 smo na sejmu v Gornji Radgoni prejeli prvega od treh Šampionov  kakovosti za nove izdelke. Leta 2008 smo se odločili, da modele pršilnikov DT testiramo na inštitutu JKI v Nemčiji. Modeli DT so zahtevno testiranje uspešno prestali in bili uvrščeni v razred 95% zmanjšanega odnosa kapljic. Do danes so pršilniki DT edini aksialni pršilniki s tako dobrim rezultatom, kar podjetju še bolj na široko odpira vrata na nemškem trgu, ki postaja naše največje tržišče. Svoja tržišča redno širimo, tako da smo sedaj prisotni tudi na tržiščih Poljske in Bolgarije. Od leta 2008 naše proizvode predstavljamo na vsej najpomembnejših sejmih za sadjarstvo in vinogradništvo v Evropi: Fruchtwelt Bodensee, Intervitis Interfructa, Norddeutsche Obstbautage, Sejem Bjelovar, TSW Varšava, Agromashexpo Budimpešta, AGRA Gornja Radgona in številnih drugih.
 
Ob proizvodni dejavnosti pa ima podjetje na idilični lokaciji v Celestrini trgovino z opremo za sadjarstvo in vinogradništvo, kateri se je leta 2012 pridružila tudi spletna trgovina http://trgovina.zupan.si/, ki našim strankam omogoča udoben nakup iz naslonjača.
Vabimo Vas, da nas obiščete na katerem od številnih sejmov, kjer se boste lahko prepričali o kakovosti naših strojev ali pa se oglasite v naši trgovini.