ZUPAN | PRIKAZ DELOVANJA STROJEV - BLANKENHORNSBERG (D)

PRIKAZ DELOVANJA STROJEV - BLANKENHORNSBERG (D)

Angleški
EN
 
Nemški
DE
 
Hrvaški
HR
 
Madžarski
HU
 
Poljski
PL
 
Ruski
RU
 
Španski
ES
 
Slovenski
SL
 
 
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija, T: +386 (0)2 471 60 50, 471 60 54, F: +386 (0)2 471 60 51  
 
 

PRIKAZ DELOVANJA STROJEV - BLANKENHORNSBERG (D)

29. APRIL 2010

21. Aprila 2010 je državni nemški vinski institut iz Baden-Württemberg-a organiziral na svojem posestvu na Blankenhornsbergu že 20. praktični prikaz delovanja strojev. Tokratna tema prikaza je bila Stroji za zaščito rastlin v strmih legah. Med povabljenimi podjetji je bilo tudi naše. Skupaj z ZG Raiffeisen smo predstavili štiri stroje iz naše palete – tri modele v 200 l varianti – Mini ecologic, Ecologic in DT, ter 400 l izvedbo modela DT.
Obisk teh predstavitev je po izjavah organizatorjev že tradicionalno zelo dober in tudi tokrat je bilo prisotnih veliko vinogradnikov iz bližnje in daljne okolice. Tudi organizacija same predstavitve je potekala brezhibno in tekoče. Zaradi tega tudi ne preseneča, da so bili na predstavitvah prisotni vsi zastopniki podjetij, ki izdelujejo stroje za nanos fitofarmacevtskih sredstev. Na sami predstavitvi je bilo tako prikazano več kot 30 različnih pršilnikov.
Naše podjetje se je praktično predstavilo s škropljenjem v vinogradu modela Mini ecologic in DT, ki sta požela pri prisotnih vinogradnikih veliko odobravanja in pohval, saj sta se zopet izkazala kot najtišja, najlažja in zelo kompaktna stroja.  Posebne pohvale in navdušenja je bila deležna s strani strokovne javnosti kot tudi uporabnikov strojev naša regulacija izstopne količine zraka.