ZUPAN | Sejem AGRA 2010

Sejem AGRA 2010

Angleški
EN
 
Nemški
DE
 
Hrvaški
HR
 
Madžarski
HU
 
Poljski
PL
 
Ruski
RU
 
Španski
ES
 
Slovenski
SL
 
 
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija, T: +386 (0)2 471 60 50, 471 60 54, F: +386 (0)2 471 60 51  
 
 

Sejem AGRA 2010

31. AVGUST 2010

Ponovno smo se predstavili na sejmu Agra 2010, ki je za spremembo minil v lepem sončnem in toplem vremenu. Na tokratni prireditvi smo prikazali kar nekaj novosti. Naj jih na kratko predstavimo:

  • Kontrola delovanja šob s pomočjo senzorjev, ki omogoča avtomatsko delovanje odpiranja in zapiranja šob, brez posredovanja uporabnika. Zelo primerno za uporabnike, ki vršijo več operacij naenkrat, npr. istočasno mulčenje in škropljenje.
  • Kombinacija vlečnega pršilnika in škropilnika, za istočasno škropljene različnih preparatov v različnih delih krošnje naenkrat. Zaradi pritrditve škropilnika na rudo, je tako možno tudi istočasno mulčenje, ali celo delo štirih operacij naenkrat - škropljenje, dodatno škropljenje delov rastline z drugim preparatom, mulčenje in pasovno škropljenje herbicidov.
  • Novo linijo škropilnih armatur za pasovno škropljenje HERBI LINE, v različnih izvedbah priklopov - na traktorje s prednjo hidravliko ali na takšne brez nje, z veliko možnimi prednastavitvami in hidravlično nastavitvijo delovne širine.
  • Novo linijo brezžičnih radijsko vodenih komand, pri katerih ni potrebno v traktorsko kabino voditi nobenih cevi, kablov,..., ampak se kompletno delovanje škropilne armature vrši brezžično.

Seveda smo predstavili tudi celo vrst izboljšav in dodelav na naših strojih z namenom doseganja še boljše kvalitete škropljenja in večje vzdržljivosti.