O podjetju

Zgodovina podjetja Zupan, d. o. o.

Podjetje Zupan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Že v začetku je bila glavna dejavnost podjetja proizvodnja pršilnikov za sadjarstvo, vinogradništvo in hmeljarstvo. S svojimi proizvodi smo kmalu prodrli tudi na avstrijski trg, v naslednjih letih pa po zaslugi kvalitete tudi na trge Nemčije, Češke, Slovaške, Madžarske, Italije, Hrvaške, Srbije in BIH. Leta 1998 smo prvič uspešno prestali testiranje v Nemčiji pri BBA.

V letu 2000 smo na sejmu v Gornji Radgoni prejeli prvega od treh Šampionov kakovosti za nove izdelke. Leta 2008 smo se odločili, da modele pršilnikov DT testiramo na inštitutu JKI v Nemčiji. Modeli DT so zahtevno testiranje uspešno prestali in bili uvrščeni v razred 95% zmanjšanega odnosa kapljic. Do danes so pršilniki DT edini aksialni pršilniki s tako dobrim rezultatom, kar podjetju še bolj na široko odpira vrata na nemškem trgu, ki postaja naše največje tržišče.

več

Svoja tržišča redno širimo, tako da smo sedaj prisotni tudi na tržiščih Poljske, Ukrajine, Švedske in Bolgarije.

Od leta 2008 naše proizvode predstavljamo na vsej najpomembnejših sejmih za sadjarstvo in vinogradništvo v Evropi: Fruchtwelt Bodensee, Intervitis Interfructa, Norddeutsche Obstbautage, Sejem Bjelovar, TSW Varšava, Agromashexpo Budimpešta, AGRA Gornja Radgona in številnih drugih.

Ob proizvodni dejavnosti pa ima podjetje na idilični lokaciji v Celestrini trgovino z opremo za sadjarstvo in vinogradništvo, kateri se je leta 2012 pridružila tudi spletna trgovina, ki našim strankam omogoča udoben nakup iz naslonjača.

O-podjetju

Zupan d.o.o. je podjetje za proizvodnjo strojev in naprav za varstvo in nego rastlin najvišje kvalitete. Naša temeljna prednost je v proizvodnji strojev po meri in željah za znanega kupca. Samo na tak način proizvodnje lahko zadovoljimo potrebe najbolj zahtevnih kupcev. Izdelujemo stroje za vse vrste uporabnikov, od enostavnejših strojev za hobi uporabnike do kompleksnih strojev za profesionalne uporabnike. V želji, da izpolnimo pričakovanja vseh kupcev, nenehno stremimo k napredku. Zato v podjetju Zupan nenehno razvijamo naše stroje, da bi uporabnikom omogočili kvalitetno, udobno, varno in naravi prijazno delo.

Naša osnovna naloga je izpolnjevati vsa pričakovanja in zahteve odjemalcev, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati dolgoročno partnerstvo.