Piškotki

Podjetje Zupan d.o.o. je zavezano k varovanju zasebnosti svojih uporabnikov. Informacij o naših uporabnikih ne bomo posredovali tretjim organizacijam, razen, če je to del storitve, ki jo nudimo vam. Več o varovanju zasebnosti preberite tukaj.

Uporaba piškotkov

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Sam piškotek ne zbira informacij, če pa ga prebere strežnik skupaj z brskalnikom, je to lahko spletni strani v pomoč pri izvajanju vam prijaznejše in boljše uporabe - da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik. S tem si lahko spletna stran zapomni nekatere vaše odločitve, na naprimer kako želite razvrstiti rezultate iskanja, kateri jezik ste nastavili ipd.

Piškotek, ki vam ga pošljemo lahko prebere samo naš strežnik, podatkov zbranih s pomočjo piškotkov pa ne posredujemo tretjim osebam in jih varujemo skladno Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Na spletni strani uporabljamo naslednje piškotke

1. Piškotki za shranjevanje vaših prednostnih izbir in nastavitev​
Piškotki za shranjevanje vaših prednostnih izbir in nastavitev – to so nastavitve kot je npr. način razvrščanja vsebine, jezik ipd.

Ime Piškotka Namen Čas Piškotka Podjetje
cookie_consent Piškotki /

2. Piškotki za analitične namene
S piškotki za analitične namene pridobimo informacijami o tem kako naši uporabniki uporabljajo spletno stran, ugotavljamo kam postaviti katero vsebino, katere korake je potrebno optimizirati ipd., kar nam zagotavlja, da lahko izboljšamo samo delovanje strani.

Ime Piškotka Namen Čas Piškotka Podjetje
_ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
google.com Google naloži 3 piškotke ob prikazovanju google zemljevida 2 leti Google

Nadzor nad piškotki

Shranjevanje piškotkov je pod vašim popolnim nadzorom, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabljate, hranjenje piškotkov omejite ali onemogočite.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome
Firefox
Microsoft Edge
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.