ZUPAN | Splošni pogoji

Zupan

Angleški
EN
 
Nemški
DE
 
Hrvaški
HR
 
Madžarski
HU
 
Poljski
PL
 
Ruski
RU
 
Španski
ES
 
Slovenski
SL
 
 
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija, T: +386 (0)2 471 60 50, 471 60 54, F: +386 (0)2 471 60 51  
 

SPLOŠNI POGOJI

Ponudnik spletnega mesta Zupan.si je družba Zupan d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik.
 
Splošni pogoji spletnega mesta podjetja ZUPAN d.o.o. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot),  Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP – 1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah ( ZEKom-1)
 
Splošni pogoji določajo delovanje spletnega mesta podjetja ZUPAN d.o.o., pravice in obveznosti uporabnika ter urejajo poslovni odnos med podjetjem Zupan d.o.o. in uporabnikom spletnega mesta.
 
Ob registraciji se uporabnik zaveže,  da se strinja z vsemi določbami v spodaj navedenih splošnih pogojih uporabe spletnih vsebin Zupan.si. Vsakič, ko se prijavite na Zupan.si, potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami in sprejemate vse navedene pogoje uporabe. Če se z določbami ne strinjate, vam uporaba storitev ni dovoljena in se ne smete registrirati.

 
 1. Predmet
Spletno mesto omogoča uporabniku seznanitev z izdelki lastne proizvodnje podjetja ZUPAN d.o.o. in zastopniškim programom podjetja.  Ob tem omogoča uporabnikom  konfiguracijo izdelka po lastnih željah, naročilo zavezujoče ponudbe, registracijo na spletnem mestu, shranjevanje različnih konfiguracij izdelkov podjetja Zupan d.o.o in korespondenco s podjetjem Zupan d.o.o.

 
 1. Vrste uporabnikov
Uporabnik spletnega mesta je vsak, ki obišče spletno mesto Zupan.si. Z obiskom spletnega mesta uporabnik postane gost, s potrjeno registracijo pa postane član spletnega mesta zupan.si. Obiskovalec/ gost lahko registracijo opravi kadarkoli ob obisku strani.
 
Ob registraciji se uporabnik zaveže, da sprejema pogoje poslovanja spletnega mesta zupan.si in bo deloval v skladu z njimi.
 
Ob registraciji kot član zupan.si pridobi uporabnik uporabniško ime ter geslo. Uporabniško ime in geslo člana spletnega mesta zupan.si nedvoumno povezujeta z vnesenimi podatki.
 
Registracija uporabniku omogoča seznanitev s ceno konfiguriranega izdelka. S prenosom, tiskanjem ali zahtevkom za zavezujočo ponudbo se podatki brskanja in uporabe konfiguratorja posredujejo nosilcu spletnega mesta zupan.si - Zupan d.o.o.
 
Članstvo v Zupan.si je namenjeno vaši lastni uporabi. Registracija drugih oseb ni dovoljena, za kar jamčite s polno odškodninsko odgovornostjo in nase prevzemate pasivno legitimacijo v primeru spora. Ni dovoljeno pooblastiti ali prijaviti drugih oseb oz. kakorkoli drugače preusmeriti vašega uporabniškega računa. Prav tako ni dovoljena uporaba storitve v kakršnekoli nezakonite namene.
 
Ponudnik lahko po lastni presoji zavrne dodelitev uporabniškega imena, ki nakazuje na drugo osebo, je zaščiteno s pravicami prava blagovnih znamk ali drugimi pravicami, je obsceno in drugače nesprejemljivo.
 
Ponudnik vsebin si pridržuje pravico, da ob sumu zlorab, omeji ali prekine dostop do vsebin Zupan.si na posamezno geslo.

 
 1. Dostopnost spletne strani
Spletna stran je praviloma dostopna 24 ur na dan in vse dni v letu. Ponudnik si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu do spletnih strani Zupan.si zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in zamenjave opreme. Zaradi razlogov povezanih z vzdrževanjem si ponudnik pridržuje pravico do daljših ustavitev dostopa do Zupan.si

 
 1. Varovanje osebnih podatkov
Zupan d.o.o., se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1
 
Zupan d.o.o., za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov Zupan d.o.o.:  ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z Zupan d.o.o..
 
Zupan d.o.o. bo navedene osebne podatke pridobival, hranil in drugače obdeloval izključno za naslednje namene:
 
 • vodenje baze registriranih uporabnikov
 • administracija spletne strani
 • statične raziskave
 • obveščanje o novostih v Zupan d.o.o.
 • občasno obveščanje po elektronski pošti o novicah
 • občasno obveščanje po elektronski pošti o ponudbi, ugodnostih, posebnih ponudbah
 
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
 
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika

 
 1. Komunikacija
Zupan d.o.o. bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.
 
Oglasna elektronska sporočila Zupan d.o.o. bodo vsebovala naslednje sestavine:
 
 • Jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila
 • Različne akcije, promocije in posebne ugodnosti
 • Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil bo Zupan d.o.o. izrecno spoštoval.
 
 1. Omejitev odgovornosti
Zupan d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njihovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov spremenijo tako hitro, da Zupan d.o.o. ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh.

 
 1. Pritožbe in spori
Zupan d.o.o. spoštuje splošno veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Zupan d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.
 
V primeru težav se uporabnik lahko poveže z Zupan d.o.o. preko elektronske pošte zupan.maribor@siol.net  Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
 
Zupan d.o.o. si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.