Zastopniški program

Število izdelkov: 7

SERIJA LB

Delovne širine od 1850 do 3600 mm.

Značilnosti:

  • “Perfect” LB rotacijski mulčerji hitro, učinkovito in varno očistijo površine zarasle s travo, osatom, koprivami, praprotjo in ostalimi pleveli.
  • Zaradi robustne konstrukcije in dolgih drsnikov dobro kopirajo neravnine tal in omogočajo delovne hitrosti do 10 km/h.

SERIJA SV2

Delovna širina od 2750 mm.

Značilnosti:

  • Glavna posebnost rotacijskega mulčerja SV2-275, ki bazira na modelu LB-275V je velik bočni zamik, tako da mulčer lahko dela s celotno širino izven koloteka traktorja. To zagotavlja kvalitetno delo po celotni širini mulčerja.

SERIJA KJ

Delovne širine od 1200 do 2100 mm.

Značilnosti:

  • Mulčerji serije KJ so bili razviti za delo v parkih, zelenicah, travnikih, vinogradih in sadovnjakih. Zaradi svoje kompaktne, ampak tudi zelo stabilne konstrukcije, so primerni za delo s traktorji že od 18 kW (25 KS) moči.

SERIJA KM

Delovne širine od 2200 do 3000 mm.

Značilnosti:

  • Mulčerji kladivarji za vgradnjo spredaj/zadaj serije KM so opremljeni s posebno močnim in stabilnim nosilnim okvirjem. Zaradi svoje univerzalnosti in robustne konstrukcije so ti modeli primerni za komunalno uporabo, vzdrževalce in velike kmetije z različnimi tipi traktorjev.

SERIJA KR

Delovne širine od 2450 do 3000 mm.

Značilnosti:

  • Modeli mulčerjev serije KR so primerni za tiste uporabnike, ki želijo kakovosten in dobro grajen stroj in katerim so mulčerji težkih serij preveč. Tako kot težki modeli, so tudi mulčerji serije KR opremljeni s posebnim priklopom za priključitev na traktor spredaj ali zadaj in reduktorjem za poljubno smer vrtenja. Zato so posebej primerni za dela na grobih in zaraščenih zemljiščih. Od težjih modelov se razlikujejo samo po lažjem okvir…

SERIJA KP

Delovne širine od 1500 do 2400 mm.

Značilnosti:

  • Mulčerji serije KP so bili razviti za delo v parkih, zelenicah, travnikih in vinogradih. Zaradi svoje kompaktne, ampak tudi zelo stabilne konstrukcije, so primerni za delo s traktorji že od 18 kW (25 KS) moči.

SERIJA KT

Delovne širine od 2450 do 3200 mm.

Značilnosti:

  • Mulčerji serije KT so primerni za intenzivno uporabo in delo v veliki travi, gostem podrastju, koruzi … Serija KT je bila razvita za profesionalne uporabnike, ki želijo imeti zelo zanesljiv stroj za delo v najtežjih pogojih, pri čim manjših stroških vzdrževanja.