Zastopniški program

Število izdelkov: 25

SERIJA T

Delovne širine od 1500 do 2900 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji modela T so primerni za nasade z nizkimi vejami, ker omogočajo delo brez poškodb dreves ali sadja. Konstrukcija mulčerja je kar se da nizka, robovi so zaobljeni. Sprednja premična kolesa in en oziroma dva valja zadaj omogočajo optimalno stabilnost in prilagajanje tlom.

SERIJA RN

Delovne širine od 1800 do 2900 mm.

Značilnosti:

 • Zaradi dveh reduktorjev se noži mulčerja vrtijo v različne smeri, kar omogoča boljši izmet in enakomernejšo porazdelitev že pokošene trave. Kratek sredinski nož zagotavlja odlično prekrivnost in dobro kvaliteto rezanja ter priklop blizu traktorja. Priklop blizu traktorja omogoča enostavno manevriranje tudi na omejenem prostoru, brez poškodb travne ruše.

SERIJA LF

Delovne širine od 1400 do 3600 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji serije LF so na obeh straneh izvedeni s sanmi, ki omogočajo večjo hitrost vožnje (do cca 8 - 10 km/h) in s tem večjo storilnost. Serijsko so modeli LF (razen LF-140 ) izvedeni z enostavnim bočnim zamikom.

SERIJA LK

Delovne širine od 1850 do 2750 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji serije LK so bili razviti za uporabnike, ki v svojih nasadih ne mulčijo prepogosto. Noži niso gnani preko jermenov, ampak direktno preko reduktorja. Serijsko so modeli LK izvedeni z enostavnim bočnim zamikom. Sklopke med reduktorji in kardanom s prostim tekom in preobremenilno sklopko ščitijo reduktor in traktor pred preobremenitvami.

SERIJA TKF

Delovne širine od 2000 do 2300 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji serije TKF so narejeni za sprednji priklop na traktor. Zaradi posebne konstrukcijske rešitve se lahko priklopijo zelo blizu traktorja (spremenljive priklopne točke), kar omogoča majhne radijuse obračanja. Indirektni, fleksibilni pogon preko klinastih jermenov, ki se napenjajo tudi z avtomatskimi napenjalci, ščiti reduktor pred sunki in preobremenitvami. Noži mulčerja imajo veliko prekrovnost in ne puščajo nepokošene trave. M…

SERIJA DR

Delovne širine od 1500 do 5700 mm.

Značilnosti:

 • Pri mulčerjih serije DR je stabilni osrednji del opremljen z dvema posamično hidravlično nastavljivima rokama. Enostavna, brezstopenjska nastavitev omogoča različne nastavitve delovne širine stroja, zato je mulčer uporaben za nasade z različnimi medvrstnimi razdaljami. Mulčer je spredaj opremljen z dvema vrtljivima kolesoma, zadaj pa z valjem. Roki sta opremljeni z vležajenima drsnima krožnikoma, da po potrebi kopirata neravnine tal.…

SERIJA MD

Delovne širine od 2500 do 4000 mm.

Značilnosti:

 • Pri modelih serije MD sta na stabilen sredinski nosilni okvir nameščeni dve premični roki. Tako se v enem prehodu stroja lahko pomulči medvrstni prostor kot tudi trava pod drevesi. Z dvema hidravličnima cilindroma lahko iz traktorske kabine nastavimo poljubno maksimalno delovno širino mulčerja. Nastavitev je za vsako stran posebej.

SERIJA VT

Delovne širine od 1150 do 2800 mm.

Značilnosti:

 • 3-točkovni model za zadnji priklop in linearno hidravlično brezstopenjsko regulacijo delovne širine. Primerni so predvsem za nasade z različno medvrstno razdaljo, saj se delovna širina lahko brezstopenjsko prilagaja. Linearna nastavitev delovne širine v kombinaciji z direktnim pogonom omogoča kompaktno izvedbo mulčerja.

SERIJA RF

Delovne širine od 2200 do 3650 mm.

Značilnosti:

 • Odmična roka mulči travo in plevel enostavno okoli dreves, brez škode na drevesih in v vrstah. Ob kontaktu z drevesom se z gumo zaščitena roka odmakne, pri tem se napne vzmet, ki roko vrne v prvotni položaj takoj ko ovire ni več.

SERIJA FV

Delovne širine od 1050 do 3650 mm.

Značilnosti:

 • Pri mulčerjih serije FV je stabilni osrednji del opremljen z dvema premičnima rokama, pri katerih se lahko delovna širina nastavlja mehansko ali hidravlično. Pri naletu na oviro se roka odmakne in s pomočjo vzmeti vrne v nastavljen delovni položaj. Gumijasta zaščita vrtljivega krožnika pa skrbi, da roka ne poškoduje rastlin. Dva zaporedno vezana reduktorja z nasprotnim vrtenjem omogočata boljši izmet in enakomernejšo porazdelitev tra…

SOLO SWING - PREMIČNA ROKA

Delovne širine:

 • SZA od 420 do 850 mm,
 • SZS 600 in 850 mm
 • SZF IN SZL 600 mm,
 • SZX 850 mm.

SERIJA BG2 in BK2

Delovne širine od 1050 do 2100 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji serij BG2 in BK2 so zaradi nizke in zelo robustne izvedbe predvsem primerni za drobljenje vej premera do 10 cm. Serijsko so opremljeni z bočnim zamikom s paralelogramom. Višina zaščitnega pokrova jermenov je samo 51½ cm, tudi pri modelih za sprednjo vgradnjo. Močna izvedba reduktorja in jermeni z avtomatskim napenjalcem omogočajo sigurno delo z malo vzdrževanja. Za zaščito ležajev valjev so na mulčerjih nameščeni posebni zaš…

SERIJA VARIOCHOP

Delovne širine od 1350 do 2100 mm.

Značilnosti:

 • Robustni mulčerji serije VARIOCHOP so bili razviti za uporabnike, ki pri mulčenju uporabljajo različne traktorje. Mulčerji se odlikujejo z zelo kompaktno in nizko, ampak zelo robustno konstrukcijo. Primerni so za drobljenje vej v sadjarstvu in vinogradništvu - drobljenje vej do premera 8 cm ne predstavlja nobene ovire. Posebni priklop omogoča pripetje mulčerja spredaj ali zadaj na traktor, brez dodatnih posegov na mulčerju. Z možnost…

SERIJA KG in KK

Delovne širine od 1500 do 2450 mm.

Značilnosti:

 • V delovnih širinah 150, 180, 220 in 245 cm ponuja Perfect mulčerje v posebej močni izvedbi, ki jih lahko poleg drobljenja do 10 cm debelih vej, uporabljamo tudi za mulčenje ostankov različnih kultur, na primer koruze…

SERIJA NX

Delovne širine od 2900 do 4600 mm.

Značilnosti:

 • Mulčer kladivar Perfect model NX-460 z nastavljivo delovno širino je sestavljen iz posebnega okvirja in dveh mulčerjev kladivarjev s po 240 cm delovne širine, ki sta pritrjena na okvir. S pomočjo hidravličnih cilindrov se lahko nastavlja poljubna delovna širina. Zato so ti mulčerji posebej primerni za tiste uporabnike, ki imajo v svojih nasadih različne medvrstne širine.

VRSTNI ČISTILCI

Delovne širine 1000 mm.

Značilnosti:

 • Odstranjuje porezane veje in listje iz vrst, zavira rast gob in gliv, omogoča optimalno pripravo terena za škropljenje s herbicidi. Čistilec ima pogon na hidromotor in je opremljen z zelo trpežnimi krtačami iz plastične mase, ki se vrtijo s približno 150 obrati/minuto. Čistilcu lahko nastavljamo delovni kot, prav tako pa tudi delovno višino, kar nam omogoča odličen delovni učinek v vseh pogojih. Zaradi dobrega prileganja tlom je glav…

SERIJA LB

Delovne širine od 1850 do 3600 mm.

Značilnosti:

 • “Perfect” LB rotacijski mulčerji hitro, učinkovito in varno očistijo površine zarasle s travo, osatom, koprivami, praprotjo in ostalimi pleveli.
 • Zaradi robustne konstrukcije in dolgih drsnikov dobro kopirajo neravnine tal in omogočajo delovne hitrosti do 10 km/h.

SERIJA SV2

Delovna širina od 2750 mm.

Značilnosti:

 • Glavna posebnost rotacijskega mulčerja SV2-275, ki bazira na modelu LB-275V je velik bočni zamik, tako da mulčer lahko dela s celotno širino izven koloteka traktorja. To zagotavlja kvalitetno delo po celotni širini mulčerja.

SERIJA KJ

Delovne širine od 1200 do 2100 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji serije KJ so bili razviti za delo v parkih, zelenicah, travnikih, vinogradih in sadovnjakih. Zaradi svoje kompaktne, ampak tudi zelo stabilne konstrukcije, so primerni za delo s traktorji že od 18 kW (25 KS) moči.

SERIJA KM

Delovne širine od 2200 do 3000 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji kladivarji za vgradnjo spredaj/zadaj serije KM so opremljeni s posebno močnim in stabilnim nosilnim okvirjem. Zaradi svoje univerzalnosti in robustne konstrukcije so ti modeli primerni za komunalno uporabo, vzdrževalce in velike kmetije z različnimi tipi traktorjev.

SERIJA KR

Delovne širine od 2450 do 3000 mm.

Značilnosti:

 • Modeli mulčerjev serije KR so primerni za tiste uporabnike, ki želijo kakovosten in dobro grajen stroj in katerim so mulčerji težkih serij preveč. Tako kot težki modeli, so tudi mulčerji serije KR opremljeni s posebnim priklopom za priključitev na traktor spredaj ali zadaj in reduktorjem za poljubno smer vrtenja. Zato so posebej primerni za dela na grobih in zaraščenih zemljiščih. Od težjih modelov se razlikujejo samo po lažjem okvir…

SERIJA KP

Delovne širine od 1500 do 2400 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji serije KP so bili razviti za delo v parkih, zelenicah, travnikih in vinogradih. Zaradi svoje kompaktne, ampak tudi zelo stabilne konstrukcije, so primerni za delo s traktorji že od 18 kW (25 KS) moči.

SERIJA KT

Delovne širine od 2450 do 3200 mm.

Značilnosti:

 • Mulčerji serije KT so primerni za intenzivno uporabo in delo v veliki travi, gostem podrastju, koruzi … Serija KT je bila razvita za profesionalne uporabnike, ki želijo imeti zelo zanesljiv stroj za delo v najtežjih pogojih, pri čim manjših stroških vzdrževanja.

SERIJA ZW

Delovne širine od 1500 do 2400 mm.

Značilnosti:

 • Multi mulčerji serije ZW imajo 160 cm bočnega zamika (110 cm pri sprednjem priklopu) in lahko mulčijo tudi poleg ali delno za traktorjem.
 • Delovni nagibni kot mulčerja znaša od +90° do -65°. Mulčer je idealen za mulčenje cestnih brežin, njivskih robov, brežin kanalov in za mulčenje okoli dreves, z minimalno transportno širino.

SERIJA ZF2

Delovne širine od 1500 do 2400 mm.

Značilnosti:

 • Bočni mulčerji modela ZF2 so zelo robustni stroji za profesionalno delo, posebej razviti za nego cestnih robov, brežin ribnikov, nasipov in kanalov. Hidravlično nastavljanje delovnega položaja v področju 155° (+90°do – 65°) in 70 cm bočnega pomika zagotavljajo optimalno delo tudi okoli stebrov, dreves, kakor tudi na zelo razgibanem terenu.